Viktig information för deltagande spelare och blivande deltagande spelare.

Nedan i detta inlägg finner ni informationen som har delgetts till de som tagit sig till semifinal i Gymnasiecupen Summer 2018. När detta mail skickats ut var det vissa deltagare som blev upprörda och då började sprida information om olika saker.

Därför vill vi passa på att förklara några korta saker.

Gymnasiecupen Summer 2018 ´s finaler kommer utgå från Birdie, men då Gymnasiecupen i sin grund är en turnering för alla skolor, elever och orter i Sverige vill vi inte sätta hinder för någon att kunna vinna Gymnasiecupen även om man inte har alla förutsättningar som finns för att ta sig till en viss plats för att fortsätta spela. Därför tillåter vi att man kan fortsätta turneringen “online” även om vi önskar att alla kommer till Birdie för att delta i äventyret och utmaningen Gymnasiecupen ska vara.

Gymnasiecupen är en turnering för alla, en turnering för elever och skolor att samverka inom och för eSporten.
Det är en gräsrotsturnering för den icke professionella scenen, där vi gör allt för att skapa en professionell känsla i turneringen.

Gymnasiecupen är en frivillig turnering som har en anmälningsavgift för att öka möjligheten till att skapa en professionell turnering och som en säkerhet på att lag som anmäler sig kommer delta i turneringen. Där 100% av deltagaravgifter återinvesteras i turneringen för att kunna återskapa vad en turnering för professionella spelare erbjuder.

Vi kommer aldrig dela ut pengar i priser till vinnare. Även om vi ofta har fina och roliga prylar att dela ut. Att vinna Gymnasiecupen ska vara en ära, ett mål och en språngbräda in i eSporten.

Har ni frågor, tankar eller utvecklingsideér till oss, tveka inte att kontakta oss på info@gymnasiecupen.se

Nu ser vi fram emot att se vilken skola som blir mästare i Gymnasiecupen Summer 2018

—————————————————————-

Hej och grattis till semifinalplatsen i Gymnasiecupen Summer 2018!

Som semifinalister har man vunnit 5 stycken BYOC biljetter till Birdie, där navet för semifinalerna och finalerna kommer vara.
Både semifinalerna och finalen kommer spelas på egna datorer i BYOC området, dvs det kommer inte vara någon scen eller liknande som det var på Dreamhack i vintras om man var med då eller tittade på livestreamen.

Detta medför möjligheten för de lag som inte kan ta sig till Birdie att fortsätta delta i turneringen hemifrån då det inte finns tvång på att infinna sig på Birdie och i BYOC avdelningen för att spela.

Vi på Gymnasiecupen ser helst att alla lag som tagit sig till semifinal ska komma till Birdie för att visa upp sig och träffa andra likasinnade på eventet.

Både semifinaler och finalen kommer spelas fredagen den 11/5, exakta tider kommer vi gå ut med lite närmre.

Vi behöver veta senast på tisdag den 8/5 om ni kommer till Birdie eller ej.

Vi vill återigen gratulera er till semifinalplatsen, grymt spelat!