Ta er skola till Birdie

Tillsammans för esporten.

Åk på ett gemensamt esportäventyr!

Birdie är Sveriges största LAN som drivs av en ideell förening och har ca 1000 datorplatser. Birdie grundades redan 1993 och är Sveriges äldsta LAN. På Birdie samlas tusentals deltagare och besökare för att tävla i e-sport, spela dataspel, programmera, utveckla egna dataspel, skapa film, musik och grafik eller bara umgås med andra likasinnade.

Läs mer om Birdie på:
www.birdie.org
www.facebook.com/BirdieLAN/
www.flickr.com/photos/birdielan

Detta är Birdie!

81,1% har varit på minst en Birdiefestival tidigare.
94,6% angav att de ville återkomma till Birdie
88,7% gav ett högt totalbetyg och 1,8% gav ett lågt totalbetyg.
88,3% skulle rekommendera Birdie till sina vänner
Snittåldern på våra deltagare ligger på drygt 20 år.
Merparten av deltagarna är mellan 16-26 år

Tillsammans för esporten.

Tillsammans med Birdie vill vi skapa en plats för esporten och gymnasieskolorna i Sverige. Därför har vi skapat en helhet för att lagen och skolorna ska trivas.

Henrik Anger, Grundare av Gymnasiecupen

För er som skola har vi tagit fram ett prisvärt paket för endast  3 995 kr och där ingår följande:

• Medverka i Gymnasiecupen med minst ett CS:GO-lag och/eller en Hearthstone-spelare, både i onlinedelen och i LANdelen.
  • 5 stycken LAN-biljetter. Ta med era egna datorer. (Fler går att köpa till för 599 kr/st)
  • Två besökarbiljetter för medföljande lärare och/eller coacher till lagen. Biljetterna gäller alla tre dagarna  (Fler går att köpa till för 300 kr/st)
  • Er logga, text och weblänk på Birdies och Gymnasiecupens sajter.
  • Birdie och Gymnasiecupen lyfter fram alla medverkande lag och skolor på sina respektive sajter och Facebook-sidor.

Ni som skola får också möjligheten att

• Kostnadsfritt ställa ut i Gymnasiecupens område på Birdie. (OBS! Ni står ni själv för kostnaden för monter, inredning och personal.)
  • Möjlighet för era elever att ta del av föreläsningar på Birdie
  • Möjlighet för era elever att medverka i Birdie Scene, dvs kunskapstävlingar av olika slag (tex grafik, gamedev, film, musik, programmering)
  • Möjlighet för era elever att tävla i en eller flera av Birdies esporttävlingar. Birdie har tagit särskild hänsyn till CS:GO lag som har möjlighet att tävla i både Gymnasiecupens turnering och i den stora CS:GO-turneringen King of Nordic.
  • Möjlighet för skolan att profilera sig på Birdie genom att genomföra egna aktiviteter och visa upp sig!
  • Gymnasiecupen crew finns på plats för att hjälpa skolor med mindre saker och frågor.

Boka detta paket nu.

Då vi inte har plats för hur många skolor som helst är det först till kvarn som gäller. Så känner ni redan nu att detta är toppen, kontakta oss redan idag för att boka.