FAQ

Här svarar vi på vanliga frågor som vi förväntas få av er som deltar i turneringen. Om ni har förslag på frågor ni tycker borde finnas här kontakta oss på info@gymnasiecupen.se.

 

Varför har ni anmälningsavgift?
– Anmälningsavgift har vi med för att höja kvalitén på turneringen och för att undvika att lag skippar att dyka upp till turneringen. Det är ett försök till att motverka fuskare och en möjlighet för oss att skapa något underbart för er.

När är sista dagen att betala anmälningsavgiften?
– Betala helst så fort ni anmäler er. Sista dagen brukar vara 2-3 veckor innan turneringsstart.

Får vi ta med spelare från grundskolan eller andra skolor till vårt lag?
– Vi har som policy att lagen ska bestå av spelare från samma skola och att alla spelare ska vara från gymnasieklasser. Allt för att ha det så representativt och rättvist som möjligt! Från och med 2016 får ni dock ta med en reserv från en annan skola, om ni är fyra från en skola som inte hittar er femte. Hör av er till oss genom mail om så är fallet.

Vinner man något mer än äran att vara bästa gymnasieklass i Sverige i CS:GO?
– Vi jobbar ständigt med att ta fram priser till er. Detta varierar beroende på sponsorer, men en del av avgiftsintäkterna kommer alltid att gå till att ordna priser. Priserna annonseras alltid innan turneringsstart för varje enskild turnering.

Hur förbereder man sig för en turneringsstart?
– Vi kommer alltid ut med information om precis vad ni behöver göra inför varje turnering. Till exempel att registrera er på en eventuell server providers hemsida. Det ni alltid bör göra dock är att läsa turneringsreglementet som finns på vår hemsida.

HUVUDPARTNERS

Gymnasiecupen ägs av GBG E-Sport HB